fbpx

La línia 8 de Bus Manresa doblarà el servei en festius de comerços oberts

Avatar photo

El servei de transport públic de Manresa augmentarà la freqüència de pas els dies festius de comerços oberts per la campanya de compres de Nadal i Reis. La línia L8 (Perimetral – Estacions) doblarà el servei i es mantindran la L6 Festius (Balconada i La Parada) i la L7 Festius (La Parada). El reforç s’aplicarà els dies 6, 8, 17, 24 i 31 de desembre i el 7 de gener.

La línia 8 doblarà la freqüència de pas amb un autobús cada mitja hora, en comptes d’un vehicle cada hora. Les línies 6 i 7 es mantindran operatives amb una freqüència de pas de 40 minuts. L’Ajuntament de Manresa convida la ciutadania a fer ús del transport públic aquests dies per la comoditat que ofereix el servei, per evitar retencions de trànsit i per fer la ciutat més sostenible. Cal recordar que el preu dels abonaments T-10 i T-mes es manté al 50%, per tant, es pot viatjar amb T-10 per 0,45 euros el viatge o bé amb la T-mes que, per 16 euros, ofereix viatges il·limitats en un mes.

Nits de Nadal i Cap d’Any

Cal tenir en compte també que els dies 24 i 31 de desembre el darrer servei de la línia L8 té sortida a les 21.20 h a la parada de la RENFE i a les 20.50 h a la parada Hospital St. Joan de Déu; la línia F 6-7 té la darrera sortida de la parada de Guimerà a les 20.40 h. 

Per tal d’informar els usuaris es fa una campanya en vinils a busos, marquesines i xarxes.

Per a més informació sobre el servei, es pot consultar la pàgina web www.manresabus.com, o la app BusManresa que informa del pas dels autobusos a temps real.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Demòcrates + Independents de Canillo aposten per un aparcament al Càmping Pla

Notícia següent

Roses ofereix tallers d’alfabetització digital a alumnes de 5è i 6è

Notícies relacionades