fbpx

L’Ajuntament de Manresa s’il·lumina de vermell contra la pena de mort

Avatar photo

A proposta de la Comunitat de Sant’Egidio, l’Ajuntament de Manresa, un any més,  dona suport a la campanya Ciutats per la vida – Ciutats contra la Pena de Mortque té com a objectiu aconseguir l’abolició universal de la pena de mort arreu del món. La data escollida per a aquest acte, el 30 de novembre, celebra l’aniversari de l’abolició de la pena capital al Gran Ducat de Toscana (Itàlia) el 1786, que va ser el primer lloc on es va abolir la pena de mort.

Com a símbol de sensibilització, demà dijous els municipis adherits a la campanya il·luminen algun dels seus edificis emblemàtics. En el cas de Manresa, serà la façana de la Casa Consistorial que es tenyirà de vermell al vespre, de 17.30 a 22.30 h, com a símbol de “casa comuna” que representa a la ciutadania.

A més, la Comunitat de Sant’Egidio, amb el suport del Consell Municipal de Solidaritat, a les 19 h, organitza un acte a la Sala d’actes del Casino, titulat “Ciutats per la vida. Manresa diu NO a la pena de mort”, on es compartiran històries i cartes, des del corredor de la mort.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Vuit autònoms i empreses es beneficien dels ajuts al coworking d’Amposta

Notícia següent

Prop de 300 jugadors al Rànquing Doble de la Federació Catalana de Pitch & Putt

Notícies relacionades