fbpx
Dissabte, 2 de març de 2024
És notícia

L’Ajuntament de Manresa inicia els treballs de millora del parc infantil Font dels Panyos

Avatar photo

L’Ajuntament de Manresa ha engegat aquesta setmana els treballs de millora del parc infantil Font dels Panyos, situat davant l’antiga fàbrica dels Panyos. L’actuació forma part de la programació inclosa dins el Pla de Millora de l’Espai Públic 2023, que enguany ha destinat més d’un milió d’euros a millorar de calçades, voreres, parcs infantils i  camins rurals. El pressupost global destinat per a parcs infantils és de 120.000 euros.

La millora de l’àrea infantil de la Font dels Panyos, de 1.231 mde superfície i un pressupost de 78.314 euros, preveu la renovació i ampliació d’un espai que es va construir l’any 2014, però que necessitava resoldre la manca d’ombres i d’elements de joc per a nenes i nenes d’entre 3 i els 12 anys.

Els treballs de millora consisteixen en la reorganització de l’espai, la instal·lació d’una nova estructura de jocs infantils, dos nous jocs de molla, un gronxador doble i un nou sorral. També preveu la substitució del paviment de tot-u per un paviment de sorra de platja.

L’actuació es complementarà amb la configuració de dos bancs de formigó per delimitar les àrees de joc i els nous recorreguts; la plantació d’una nova graella d’arbrat, de l’espècie Koelreuteria Paniculata (Saboner de la Xina), seguint la directriu marcada pels lledoners existents;  i la instal·lació de sistema de reg per a tot l’arbrat.

Els treballs tenen una durada prevista d’unes 5 setmanes, durant les quals s’implantarà un tancament de protecció d’obra entorn l’espai afectat, mantenint els itineraris de vianants pel Parc del Cardener.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Els estudiants de Salou reben tallers d’assessorament municipal per trobar feina

Notícia següent

L’increment de taxes i impostos per a l’any vinent es manté en l’IPC a Vilafranca

Notícies relacionades