La Policia Local d’Igualada reforça la proximitat amb més agents

Avatar photo

Aquests nous efectius també han possibilitat incrementar els patrullatges a peu, matins i tardes, per diferents zones i barris de la ciutat

La incorporació de 8 nous agents a la policia local d’Igualada des de desembre de 2022, ha permès potenciar el servei de proximitat d’aquest cos amb la ciutadania. De fet, s’han sumat dos nous agents de proximitat, un dels quals ha fet possible crear la figura d’agent de relacions amb la comunitat, per tal de fomentar el contacte continu i la comunicació entre els diferents agents de la ciutat amb la Policia Local i l’Ajuntament.

 

Aquest reforç s’ha traduït des de gener de 2023, amb una quarantena de reunions i trobades dels agents amb associacions de veïns, amb col·lectius de la gent gran, amb centres educatius i d’altres entitats per tal d’intercanviar informació, inquietuds i millorar en definitiva el dia a dia de la ciutat en matèries relacionades amb la seguretat.

 

Cal esmentar també que s’han dut a terme també xerrades i ponències sobre consells de seguretat, trànsit i altres aspectes al Viure B1, Espai Cívic Centre i IES Pere Vives Vich, i ja n’hi ha de noves programades.

 

D’altra banda, aquests nous efectius també han possibilitat incrementar els patrullatges a peu, matins i tardes, per diferents zones i barris de la ciutat, a  més de les campanyes específiques que ja es fan conjuntament amb el Cos de  Mossos d’Esquadra.

 

Aquesta tasca de proximitat, més didàctica i preventiva es realitza de forma paral·lela a les campanyes de control, sancionadores, de protecció escolars o d’altres serveis ordinaris, per erradicar les conductes incíviques. La voluntat del govern és seguir incorporant més agents per aquest 2023, amb l’objectiu de rejovenir la plantilla i seguir reforçant la seguretat de la ciutat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Ple de l’Ajuntament distingeix amb el Guardó d’Honor al Club Atlètic Mont-roig

Notícia següent

Badalona estudia adherir-se al sistema metropolità de motos compartides

Notícies relacionades