Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Ja es poden presentar candidatures a la 52a Nit de l’Esportista de Manresa

Avatar photo

El termini de presentació, a través d'un formulari telemàtic, finalitza el dilluns 19 de juny

Manresa ha obert el període de presentació de candidatures als guardons que s’atorguen en la Nit de l’Esportista, que enguany celebrarà la 52a edició. Per fer-ho s’ha d’omplir el formulari que surt a la pàgina web. El termini de presentació finalitza el dilluns 19 de juny.

Enguany la Nit de l’Esportista de Manresa estarà organitzada per l’Ajuntament de Manresa i amb el suport de tots els mitjans de comunicació local (Gedi Media, Grup Taelus, Naciodigital Manresa, Regió7 i Ona Bages), que entre d’altres, formen part de Jurat.

Els premis, que es lliuraran dijous 7 de setembre al Teatre Kursaal, contemplen les següents categories que estableixen les Bases reguladores de la 52a Nit de l’Esportista de Manresa.

 

– Millor Esportista de l’any a Manresa a la millor actuació esportiva en les següents categories:

  • Millor esportista en categoria absoluta
  • Millor esportista jove (categories de formació fins a sub21)
  • Millor esportista màster / veterà
  • Millor esportista Special Olímpics (en esport adaptat psíquic)
  • Millor esportista Paralímpic (en esport adaptat físic i/o sensorials).
  • Premi Vicenç Comas, a millor equip en categoria absoluta.

A banda de designar el Millor Esportista de l’any a Manresa en les diferents categories, també s’atorgaran altres premis:

– Premi Associació Esportiva La Salle Manresa al club, entitat, grup o organització esportiva local que hagi assolit una tasca més destacada, realització o esforç col·lectiu.

– Premi Andreu Vivó i Tomàs a l’Esport Escolar, que s’assignarà a proposta del Consell Esportiu del Bages i de l’Ajuntament de Manresa, a qualsevol de les seves vessants (directiva, tècnica, com a entitat … ) per la seva participació en els Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

 

–  Premi Josep M. Pintó, a la persona que hagi mostrat una dedicació especial a l’esport en qualsevol de les seves vessants.

– Premi Josep M. Montfort, a l’entrenador/a o preparador/a que hagi treballat d’una manera especialment abnegada.

– Premi Rafael Vilaseca, al millor àrbitre i/o jutge esportiu de qualsevol disciplina esportiva de l’àmbit local.

– Premi al millor directiu/va a la tasca eficaç i continuada del directiu d’un club i/o entitat esportiva local durant la temporada.

– Premi al millor patrocinador d’entitat esportiva local durant la temporada 2016/2017, a alguna de les empreses col·laboradores d’entitats esportives locals.

 

– El jurat qualificador es reserva el dret d’atorgar un premi especial del jurat anomenat Josep Vila i Valldaura.

Fora de les bases i per designació del Jurat s’assignarà una distinció anomenada Premi Bages Manel Estiarte Duocastella per premiar la trajectòria d’un esportista de la Comarca del Bages.

Forma de presentació de les candidatures

El termini de presentació de candidatures està obert fins al dilluns 19 de juny i a banda d’omplir el formulari que es pot obtenir en la següent adreça electrònica: http://www.manresa.cat/candidaturesNitEsportista, també es pot fer mitjançant l’enviament de la documentació corresponent al correu electrònic esports@ajmanresa.cat, adjuntant el currículum i una imatge del/la candidat/a.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ten − 9 =

Notícia anterior

L’extrema dreta guanya les eleccions a un poble de l’Alt Camp

Notícia següent

Balaguer presenta la programació per a la revetlla de Sant Joan

Notícies relacionades