Dilluns, 15 de juliol de 2024
És notícia

Comencen les nscripcions als tallers de primavera dels Centres Cívics de Vic

Avatar photo

Aquesta edició agruparà un total de 62 tallers, propostes, monogràfics i sortides amb activitats a l'exterior

Els Centres Cívics de Vic presenten el nou programa d’activitats de primavera que es durà a terme durant els mesos d’abril, maig i juny. Aquesta edició agruparà un total de 62 tallers, propostes, monogràfics i sortides amb activitats a l’exterior.

 

Una programació que concentra l’oferta en els populars tallers de CCVIC, però on també hi trobaran xerrades, una ruta musical pel Barroc de Vic organitzada per l’Orfeó Vigatà, les tardes joves, que consisteixen en tallers organitzats per Vicjove, tallers gratuïts d’estalvi energètic organitzats per l’Àrea de mediació, col·laboracions amb entitats, entre les quals es destaca un taller de sardanes a càrrec de la Colla Sardanista Riallera que aquest any fa 75 anys.

 

Pel que fa als continguts dels tallers i monogràfics, segueixen les línies temàtiques habituals de cada centre cívic, amb diverses activitats de cultura digital al CCVIC Can Pau Raba, que és un espai integrant del projecte Osona Lab Citydes de l’any passat. També cal destacar que el nou CC Joan Triadú acull propostes d’exposicions i d’esdeveniments que caldrà seguir al web i a les xarxes de centres cívics, ja que no segueixen el format trimestral. També destaquen els tallers a l’aire lliure, aprofitant l’arribada del bon temps, com per exemple fotografia de natura en col·laboració amb La Farinera, taitxí, urban sketching, Pilatwalk, equitació i molts més.

 

Quant al cicle especial de sortides, n’hi ha de diverses temàtiques: naturalistes i culinàries (“Tresors de la natura: plantes silvestres comestibles”), musicals (ruta del barroc de Vic organitzada per l’Orfeó Vigatà). La programació d’aquesta última proposta, així com del taller de sardanes ofert per la Colla Riallera, “són apostes clares perquè les entitats de Vic, en aquest cas de cultura popular i tradicional, tinguin en els centres cívics un espai més per donar a conèixer la seva activitat i ajudin a fomentar la cultura de l’associacionisme tan necessària per a la cohesió social de qualsevol ciutat”, diu la regidora de Cultura, Bet Piella.

Aquesta programació conviu amb totes les activitats organitzades per les diverses associacions i entitats que acullen els centres cívics. La informació ampliada de cadascuna de les activitats espot trobar a centrescivics.vic.cat.

 

Inscripcions a partir de dilluns 3 d’abril

 • Les inscripcions s’obren el dilluns 3 d’abril de forma esglaonada i quedaran obertes fins al dia abans de l’inici de cadascuna de les activitats. L’ordre de començament és el següent:
  • Activitats CCVic Joan Triadú a partir de les 9 h
  • Activitats CCVic Plaça d’Osona a partir de les 10 h
  • Activitats CCVic Santa Anna a partir de les 11 h
  • Activitats CCVic La Guixa a partir de les 12 h
  • Activitats CCVic El Montseny a partir de les 16 h
  • Activitats CCVic Can Pau Raba a partir de les 17 h
  • Activitats CCVic Serra-de-senferm a partir de les 18 h
 • Es poden fer inscripcions en línia a centrescivics.vic.cat.
 • De forma presencial, l’horari especial d’inscripcions als CCVIC és:
  • De 9 a 13 h, només el 3,4,5 d’abril
  • de 16 a 20 h del 3 al 14 d’abril
 • Al CCVic Santa Anna no es faran inscripcions.
 • Inici de les activitats: a partir del 17 d’abril.
 • Totes les activitats són presencials i requereixen inscripció prèvia.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

5 × 2 =

Notícia anterior

PS SDP + reorganitzarà el SAAS en diferents parapúbliques

Notícia següent

Un kamikaze provoca un accident a l’autopista amb cinc vehicles implicats

Notícies relacionades