Igualada posa en marxa la segona edició del Festival Encambra’t

L’esdeveniment combina una setmana d’assajos i classes, ofertes pels integrants del quartet Altimira i Neuma, amb diversos concerts posteriors

El Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada, conjuntament amb el Quartet Altimira i el Quartet Neuma posen en marxa la segona edició del Festival Encambra’t. Aquest esdeveniment té la voluntat de fer arribar a tota la població, sobretot als més joves, la música de cambra, aprofitant i donant a conèixer espais emblemàtics d’Igualada i del conjunt de l’Anoia.

La tinenta d’alcalde, Carlota Carner, acompanyada per Laia Cuadras i David Andújar, membres de l’organització de l’Encambra’t ha estat l’encarregada de presentar la segona edició del festival, que s’iniciarà el 31 d’agost i comptarà amb una trentena de participants d’Igualada, l’Anoia i el conjunt del país. L’Encambra’t començarà amb una primera setmana intensiva de classes i assajos. Aquesta formació estarà impartida pels membres dels quartets Altimira i Neuma seguint els eixos que caracteritzen el festival: treballar amb joves músics, descobrir nous espais d’Igualada, i apropar la música a llocs on habitualment no hi és present.

El concert inaugural de l'”Encambra’t” d’aquest any serà a càrrec del quartet de flautes “Neuma” amb l’espectacle “Origen” i es durà a terme a la capella del Zementiri dimarts, 31 d’agost a les 20.30.

Després d’una setmana de classes i assajos, el diumenge 5 de setembre, la Camerata d’alumnes de l’Encambra’t oferirà un primer concert al pati del Museu de la Pell amb obres de Vanhal i Mozart, dos compositors vienesos units per la música de cambra.

Els dies 6 i 7 de setembre hi haurà concerts d’alumnes al Fortí de Sant Magí, a l’Hospital Comarcal d’Igualada, i al pati de l’Escola de Música d’Igualada.

La tinenta d’alcalde i regidora de Joventut, Carlota Carner ha volgut destacar “la part més social i de reconeixement d’aquest Festival que en aquesta ocasió serà per al món sanitari per la feina que ha fet i segueix fent contra la pandèmia, amb un petit concert homenatge a l’Hospital Universitari d’Igualada”

El dia 8 de setembre, els alumnes d'”Encambra’t” participaran en la inauguració de Cal Badia a les 20 h oferint un concert. Cal Badia és l’edifici central per l’Encambra’t on els alumnes han assajat i rebut les classes. El 10 de setembre es realitzarà el concert de cloenda.

Les entrades als diferents concerts són limitades i es poden reservar a través del mail encambrat@gmail.com. Podeu consultar tota la informació i programació a: www.encambrat.com.