Igualada rep un reconeixement pel turisme responsable i sostenible

Aquesta certificació ajudarà a l'Ajuntament a optar a noves línies d’ajudes i a crear sinergies amb altres destinacions i actors del sector turístic

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament d’Igualada ha rebut la Certificació Biosphere, un segell de turisme sostenible que reconeix les destinacions, empreses i organitzacions que promouen un turisme responsable, respectuós amb el medi ambient i la cultura dins l’àmbit dels ODS.

 

L’Ajuntament d’Igualada ha rebut aquesta certificació per la seva aposta pel turisme sostenible i responsable, promovent un model de turisme que té en compte la conservació del patrimoni natural, cultural i patrimonial, la millora de la qualitat de vida dels residents i la promoció de l’economia local.

 

Aquesta Certificació beneficia l’Ajuntament d’Igualada en diversos aspectes, com el fet de promoure el turisme sostenible, millorar la gestió dels recursos turístics de la ciutat i proporcionar eines per a la gestió i millora continua del turisme sostenible.

 

Així mateix, també ajudarà a l’Ajuntament a optar a noves línies d’ajudes i a crear sinergies amb altres destinacions i actors del sector turístic compromesos amb la sostenibilitat.