Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

Igualada rep un reconeixement pel turisme responsable i sostenible

Avatar photo

Aquesta certificació ajudarà a l'Ajuntament a optar a noves línies d’ajudes i a crear sinergies amb altres destinacions i actors del sector turístic

L’Ajuntament d’Igualada ha rebut la Certificació Biosphere, un segell de turisme sostenible que reconeix les destinacions, empreses i organitzacions que promouen un turisme responsable, respectuós amb el medi ambient i la cultura dins l’àmbit dels ODS.

 

L’Ajuntament d’Igualada ha rebut aquesta certificació per la seva aposta pel turisme sostenible i responsable, promovent un model de turisme que té en compte la conservació del patrimoni natural, cultural i patrimonial, la millora de la qualitat de vida dels residents i la promoció de l’economia local.

 

Aquesta Certificació beneficia l’Ajuntament d’Igualada en diversos aspectes, com el fet de promoure el turisme sostenible, millorar la gestió dels recursos turístics de la ciutat i proporcionar eines per a la gestió i millora continua del turisme sostenible.

 

Així mateix, també ajudarà a l’Ajuntament a optar a noves línies d’ajudes i a crear sinergies amb altres destinacions i actors del sector turístic compromesos amb la sostenibilitat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

18 − 10 =

Notícia anterior

Castelló d’Empúries signa un acord d’opció de compra del Club Nàutic

Notícia següent

ACCIÓ vol que el Ministeri de Salut recuperi el lideratge de les polítiques sanitàries

Notícies relacionades