Igualada programa una nova edició de l’estudi assistit gratuït per a joves

Avatar photo

El servei 'Suport a l’estiu: Endavant amb l’ESO' es realitzarà del 26 de juny al 14 de juliol de les 9:30h a les 12:30h

Aquest estiu el departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada tornarà a oferir  el projecte “Suport a l’estiu: Endavant amb l’ESO”, amb l’objectiu de dotar d’espais d’acompanyament a l’alumnat jove. El projecte s’emmarca en les actuacions dirigides a promoure l’èxit escolar i la continuïtat educativa, entre les quals es realitzen mentories juvenils, es reforcen les orientacions educatives i es dona continuïtat al reforç escolar gratuït durant el curs adreçat a 4t d’ESO.  

L’activitat “Suport a l’estiu: Endavant amb l’ESO” és de caràcter gratuït i es realitzarà del 26 de juny al 14 de juliol de les 9:30h a les 12:30h, de dilluns a divendres.  L’activitat s’ubica a l’Institut Joan Mercader i es dirigeix a alumnes de 1r a 4t d’ESO dels diferents centres d’educació secundària de la ciutat.  

 

A més a més d’oferir suport a les tasques escolars per reforçar les matèries durant el  període de vacances, també es duran a terme dinàmiques que treballin l’aspecte  motivacional, l’autoconeixement, les tècniques d’estudi i l’educació emocional.  

El període d’inscripcions estarà obert del 25 de maig al 5 de juny. Per a més  informació, podeu contactar al correu [email protected] o al telèfon 93 805  57 92. 

El projecte s’emmarca dins el Pla Educatiu d’Entorn d’Igualada i és finançat pel  Ministeri d’Educació i Formació Professional i el Mecanisme de Recuperació  Transformació i Resiliència i per la Unió Europea NextGenerationEU.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Denuncien dos establiments de Roses per vendre alcohol a granel sense els precintes reglamentaris

Notícia següent

ERC aposta per canviar el porta a porta de Pardinyes i Balàfia per un sistema de contenidors en illes

Notícies relacionades