Igualada presenta el Pla d’Asfaltatges per aquest 2023

S’asfaltaran un total de 16.704,85 m2 que inclouen diversos carrers i les zones blanques d’aparcament de Balmes i de Pau Casals

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El regidor de mobilitat de l’Ajuntament d’Igualada, Miquel Vives, ha presentat el  pla d’asfaltatges d’aquest 2023, un pla que dona continuïtat a la campanya  d’asfaltatges que com a ajuntament es realitza cada any per mantenir i millorar  el ferm dels vials públics.

En aquesta ocasió el pla d’asfaltatges que s’iniciarà a finals d’abril i contempla  una superfície total d’actuació de 16.704,85 m² amb una inversió total de  324.874,20 €.

Les actuacions que es realitzaran són l’asfaltatge de l’Avinguda Europa des  dels carrers d’Irlanda i Països Baixos fins al carrer de Portugal. El carrer de  Carles Riba des del carrer Guixeres fins a l’Avinguda dels Països Catalans. El  carrer Caritat i la Plaça dels Blanquers des del Carrer Concepció fins a la Plaça  de la Bomba i també el carrer Sant Antoni de Baix des del Carrer de  Misericòrdia fins a la plaça de Justí Vilaró.

 

Al barri de Sesoliveres s’asfaltaran tres carrers per donar continuïtat a les obres  de millora de les voreres que s’han fet aquest últim any. S’asfaltarà el carrer  Empordà, des del carrer Urgell fins al carrer Alt Camp. El carrer Ermita des del  carrer Bages i el carrer Empordà i el carrer Bages des de la B-222 fins al Carrer  Alt Camp.

També s’asfaltaran dues zones blanques d’aparcament, la Zona Blanca de  Balmes i la Zona Blanca de Pau Casals. Vives ha explicat que aquest  asfaltatge “es farà creant un sistema de recollida d’aigües pluvials que permetrà  recollir-les i reaprofitar-les”. Amb aquest nou asfaltatge es dona resposta a  veïns i comerciants de la zona que demanaven un terreny més adequat per  aquestes dues zones d’aparcament d’elevat ús.