Dilluns, 22 d'abril de 2024
És notícia

Igualada organitza una plantada d’arbres a l’entorn de l’Anella Verda

Avatar photo
Serà una matinal lúdica i familiar on es plantaran 200 arbres d’espècies mediterrànies i resistents que els igualadins podran apadrinar

El proper diumenge 3 de març, d’11h a 13h, l’Ajuntament d’Igualada organitza  una plantada d’arbres a l’Anella Verda, a l’entorn de l’escola Dolors Martí. En  total es plantaran 200 arbres mediterranis d’espècies resistents com ara el  roure, l’alzina, l’arboç o la servera. 

L’objectiu és que cada família o persona que ho vulgui pugui plantar un arbre i apadrinar-lo, de manera que al llarg dels anys en pugui seguir el seu creixement. L’Ajuntament d’Igualada serà l’encarregat de regar-lo i de fer-ne el manteniment. En l’acte de la plantada s’entregarà una medalla de fusta que acreditarà que s’ha plantat un arbre en aquesta nova zona arbrada que es  crearà a l’entorn de l’Anella Verda.  

Patrícia Illa, regidora d’Infància i Civisme ha remarcat aquesta plantada  permetrà crear una nova zona arbrada en aquest punt de la ciutat dins la  voluntat del govern de convertir Igualada en una ciutat encara més verda. Aquest nou espai actuarà en el futur com una nova illa climàtica a la ciutat que permetrà que la temperatura de la zona es mantingui més baixa gràcies a  l’ombratge dels arbres.  

A partir d’aquest divendres, totes les famílies, persones o grups que vulguin  plantar un arbre el poden reservar de forma gratuïta al web tiquetsigualada.cat.  El diumenge dia 3 podran plantar-los acompanyats d’experts que explicaran  com cal fer-ho. Durant la matinal hi haurà també un taller per aprendre a plantar  pi pinyoner i com aconseguir que aquest doni fruits.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Es fa el lliurament del VII Premi Cepac a Tarragona

Notícia següent

L’Alberg Municipal de Vilafranca ja està a ple funcionament

Notícies relacionades