Diumenge, 26 de maig de 2024
És notícia

Igualada organitza un taller per fomentar una parentalitat positiva

Avatar photo
Es tracta de dues xerrades obertes a tothom que acull l’AFA de l’Escola Maristes Igualada els dies 25 d’abril i 21 de maig

El departament de Salut Pública de l’Ajuntament d’Igualada duu a terme una  nova edició dels tallers del Programa “Connecta amb els teus fills i filles”. En  aquest cas, des de l’AFA de l’Escola Maristes d’Igualada s’acollirà el taller  “PARLEM I ACTUA”, per desfer-se de creences errònies entorn del consum de  drogues, potenciar les competències parentals positives i prevenir les  conductes de risc relacionades amb el consum de substàncies.

El taller consta  de dues sessions i es fa amb el suport de la Subdirecció General d’Addiccions,  VIH, Infeccions de Transmissió Sexual i Hepatitis Víriques (Departament de  Salut, Generalitat de Catalunya) i a càrrec de la Fundació Salut i Comunitat. 

Les xerrades, gratuïtes i obertes a tota la ciutadania, tindran lloc el 25 d’abril i el  21 de maig a les 18h a l’aula de música dels Maristes. 

El programa “Connecta amb els teus fills i filles” està destinat a les AFAs i les  AMPAs i s’adreça a famílies amb menors d’entre 6 i 16 anys i versen sobre el  foment de la parentalitat positiva en el context de la prevenció del consum de  substàncies i de l’ús problemàtic de pantalles. 

Si alguna AFA escolar vol més informació del programa i està interessada en  acollir algun dels tallers, pot posar-se en contacte amb el departament de Salut  Pública d’Igualada a l’adreça: [email protected] o bé al  telèfon 938031950 – Ext. 2473. o al mòbil 646 98 94 93.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La mare apunyalada a l’Empordà té amnèsia posttraumàtica i no recorda els fets

Notícia següent

La Seu d’Urgell invertirà més de 3M€ addicionals amb el tancament de l’exercici 2023

Notícies relacionades