Igualada obre les portes a l’espai de lleure familiar del carrer Muntaner

L’Ajuntament d’Igualada ha transformat aquest espai infantil amb una reordenació de la vegetació i el canvi de jocs infantils, que inclou un gronxador adaptat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest diumenge 4 de desembre, s’ha obert oficialment l’espai de lleure  familiar ubicat al carrer Capità Muntaner al barri de Les Comes. L’obertura ha  comptat amb una xocolatada i una activitat de contar contes per als infants.

L’Ajuntament d’Igualada ha remodelat totalment l’espai amb una reordenació  de la vegetació que permet una visió més àmplia del parc. La remodelació ha  suposat també el canvi dels elements de joc infantil que s’han repartit en dos  espais del parc i inclouen, també, un gronxador adaptat. El parc també compta  amb una tanca baixa que delimita l’espai de lleure familiar.

 

L’Alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha valorat aquest remodelat espai  de joc i oci a Les Comes. Castells ha animat a totes les nenes i nens a “fer-ne  ús i a cuidar-lo per tal que pugui ser usat per tothom durant molt de temps”. En  el seu parlament l’alcalde d’Igualada ha fet referència a les actuals obres que  afecten diverses voreres del barri “que estan essent remodelades per tal que  tots els passos de vianants siguin accessibles per tothom”.