Dimecres, 17 de juliol de 2024
És notícia

Igualada impulsa formació i sensibilització sobre la recollida selectiva

Avatar photo

Les sessions s'han adreçat als treballadors de la residència Pare Vilaseca

Segueixen els tallers de recollida selectiva i sensibilització sobre la importància de reduir els residus i separar-los correctament que organitza el departament  de Sostenibilitat de l’Ajuntament a diferents col·lectius. Aquest cop ha estat el torn dels treballadors i treballadores de la residència Pare Vilaseca que durant dos dies han après de la mà de les informadores ambientals. 

Concretament, ha estat el dimarts 17 i el dimecres 18, quatre sessions de formació per a resoldre dubtes sobre el reciclatge domèstic i contribuir en el foment de les bones pràctiques en aquest sentit. L’objectiu era informar sobre la recollida porta a porta i sensibilitzar sobre la importància de reduir els residus i separar-los correctament incidint en els impactes ambientals associats a un consum desmesurat de recursos. 

 

Aquesta formació forma part del PaP comercial, unes xerrades per a  sensibilitzar i formar a les treballadores en el funcionament del nou sistema de recollida; saber com fer-ho, horaris, com s’han de lliurar els residus… A la  mateixa vegada que s’aprofita per conscienciar sobre la importància de reduir els residus i separar-los correctament incidint en els impactes ambientals associats a un consum desmesurat de recursos i també per fomentar el  reciclatge domèstic.  

Les treballadores també van rebre bujols de selectiva per a casa i les 3 bosses de selectiva perquè puguin reciclar a casa.  

El regidor de Sostenibilitat, Miquel Vives, ha fet molt bona valoració d’aquests tallers formatius i de sensibilització que s’estan duent a terme i ha explicat que estan programats per ser impartits entre diferents centres i dirigits a diferents tipus de perfils “fa unes setmanes ho vam fer entre el col·lectiu de persones  grans, a les residències ViuB, ara ho hem fet a treballadors i treballadores de la  residència Pare Vilaseca, també ho estem fent als treballadors del Taller Àuria i així seguirem fent perquè la informació i formació és fonamental per combatre el canvi climàtic i protegir el medi ambient.” 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twenty − 15 =

Notícia anterior

El PSC Cornellà fa protagonistes als veïns i veïnes amb ‘Diàlegs’

Notícia següent

Vila-seca celebra la primera trobada del Consell Municipal de les Persones Grans

Notícies relacionades