Igualada implementarà dues noves zones taronges al barri del Poble Sec

Aquest model d’aparcament gratuït amb temps limitat s’aplicarà a l’entorn de correus i del Canaletes

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament d’Igualada està treballant en la implementació de dues noves zones taronja d’aparcament situades al barri del Poble Sec a finals de setembre. Aquestes zones d’aparcament gratuït regulat, permeten estacionar durant un màxim d’una hora i mitja en aquests espais on cal treure un tiquet gratuït de control.

Aquest model, que ja funciona amb efectivitat a l’entorn del Cap Urbà o del Mercat de la Masuca permet una alta rotació d’aparcaments amb zones d’alta demanda d’estacionament.

Les zones on l’Ajuntament d’Igualada estudia implementar aquest tipus d’estacionament son a l’entorn de l’oficina de Correus i al voltant del Canaletes.

La tinenta d’alcalde, Carlota Carner, ha explicat que la zona taronja “és un model d’èxit per la ciutat, ja que dinamitza i fa molt més rotatius els espais d’aparcament on s’implementa”. Carner ha recordat que es tracta “d’espais gratuïts d’aparcament de temps limitat i que les noves zones taronges del barri del Poble Sec es fan amb el suport dels comerciats de la zona”