Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Igualada fa una guia de centres per conèixer tota l’oferta educativa

Avatar photo
Pel dia 4 de març s’ha preparat una xerrada informativa sobre la preinscripció escolar que podrà seguir-se de forma presencial o en línia

A partir del 6 de març s’obre el període de preinscripció pel curs escolar 2024- 2025 per l’alumnat nascut el 2021 i el 2012, és a dir els infants i joves que han de fer I3 i 1r d’ESO. 

Per aquest motiu el Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada ha editat una nova guia de centres d’Igualada que ha enviat a totes les famílies. El regidor d’Ensenyament, Josep Maria Carpi ha explicat que en aquesta guia  s’han actualitzat les dades i la informació de tots els centres educatius de la  ciutat, tant públics com privats. Carpi ha animat a totes les famílies, especialment aquelles que tenen fills que comencen cicle, a què descobreixin els centres d’Igualada i participin de les portes obertes on podran parlar  directament amb l’equip docent de les escoles. Els centres públics de la ciutat  han organitzat les portes obertes del 21 al 6 de març; es poden consultar les  dates i els horaris al web www.educacioigualada.cat on també hi ha més  informació. 

Josep Maria Carpi també ha anunciat que des del Departament d’Ensenyament  de l’Ajuntament d’Igualada s’ha preparat una reunió informativa que tindrà lloc  el dilluns, 4 de març a les 18.30 h de manera presencial al Centre Cívic Nord i simultàniament al YouTube de l’Ajuntament on representants d’inspecció  d’educació explicarà el procés de preinscripció.  

Les preinscripcions s’han de fer de manera telemàtica des del web del  Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Les dates per als  infants d’infantil i primària són del 6 al 20 de març i de Secundària del 8 al 20  de març. Les famílies que necessitin suport per fer la preinscripció, poden  trucar a l’OAC per demanar hora a l’Oficina Municipal d’escolarització.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Macrodesnonament al Raval: continua l’intent dels Mossos

Notícia següent

Ematsa excel·leix en digitalització i transparència

Notícies relacionades