Solsona posa en marxa una nova guia anual de serveis

La solsonina Marta Quesada és l’autora del disseny de la portada

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Saber com contactar amb una empresa o servei del Solsonès de la manera més fàcil és possible gràcies a la Guia de serveis de Solsona i comarca, l’edició més actualitzada de la qual surt al carrer la setmana vinent. Aquesta publicació anualment editada pel Consell Comarcal del Solsonès, l’Ajuntament de Solsona i l’Associació de Festes del Carnaval de Solsona es podrà recollir a les oficines d’atenció ciutadana dels ajuntaments i de l’ens comarcal.

A partir de dilluns la guia es farà arribar a tots els col·laboradors, mentre que la població en general la tindrà disponible gratuïtament a les oficines esmentades. Se n’han editat 2.000 exemplars. Així mateix, es recorda que la mateixa informació, classificada per nuclis de població i categories, es pot consultar en línia a la versió web www.guiadesolsona.cat. S’hi recullen les dades de contacte de serveis d’emergències, organismes oficials, centres d’ensenyament i activitats econòmiques.

La imatge de la guia enguany és de la solsonina Marta Quesada i Sala, guanyadora del concurs del disseny de la portada. El jurat, integrat per representants de les tres parts editores, ha seleccionat la seva proposta entre les nou que s’hi van presentar. Estuadiant de disseny gràfic a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara de Tàrrega, Marta Quesada serà premiada amb 100 euros i un abonament per al proper Carnaval.