Els Equipaments Cívics d’Igualada presenten un programa d’activitats estivals centrades en les activitats exteriors

Sota el títol “Obert per vacances” es promouen activitats al Parc Central i a la plaça de Cal Font, passejos, espectacles al pati del Museu i excursions de marxa nòrdica

Aquest dijous 10 de juny s’inicia el període d’inscripcions a les activitats estiu dels  Equipaments Cívics. Aquest any sota el títol “Obert per vacances” s’ha volgut  presentar una programació estival centrada en les activitats a l’aire lliure i a l’exterior.  

La programació s’ha organitzat en diferents blocs d’activitats: tastets d’activitats  obertes a tothom al Parc central o a la plaça de Cal Font; el programa “passegem i  descobrim” per conèixer racons o edificis singulars d’Igualada, excursions i sortides  tant culturals com lúdiques; “espectacles a la fresca” a l’exterior del Museu de la Pell  per a públic familiar i per a adults i un curs d’introducció a la marxa nòrdica. 

Les inscripcions es poden realitzar per via telefònica o a través d’Internet. Fermí  Capdevila, regidor d’Entorn Comunitari i cooperació ha animat als usuaris dels  equipaments “fer les inscripcions, sempre que sigui possible per Internet ja que és molt  més còmode i ràpida”. Capdevila, a més, ha volgut agrair la col•laboració i la il•lusió  que s’ha dipositat en aquesta nova proposta d’activitats després d’una temporada  difícil marcada per les restriccions”.  

Les inscripcions es poden fer de forma telefònica trucant als telèfons dels equipaments  cívics: 680523366, 938068101, 938052621, de 9h a 14h i de 15h a 20h. 

A través d’Internet, les inscripcions es faran a partir de les 8h a la web adjunta.