El Campus Igualada-UdL impartirà el curs vinent un doble grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i ADE

Serà l'única universitat de Catalunya que oferirà aquesta titulació a preu públic

El Campus Universitari Igualada-UdL serà el primer a Catalunya en oferir un doble grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) a preu públic. Ho farà a partir del curs vinent amb deu places. Aquesta titulació permetrà als estudiants obtenir les dues titulacions en només cinc cursos.

Fins ara la UdL impartia a Igualada les dues titulacions de manera independent. Des del Campus Universitari Igualada-UdL, el delegat del rector, Carles Capdevila, ha subratllat que es tracta de “dos àmbits professionals amb una demanda creixent” i com amb la doble titulació els llicenciats gaudiran d’un “perfil molt versàtil”.

Al Campus Universitari Igualada-UdL actualment s’hi ofereixen graus en Enginyeria Química, Enginyeria en Organització Industrial i Logística, Tècniques d’Interacció Digital i de Computació, Administració i Direcció d’Empreses, Infermeria, el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia i el màster universitari en Enginyeria del Cuir, únic a Europa en la seva especialitat.