La policia irromp durant el rodatge del videoclip de Shakira a Manresa

La gravació es va aturar fins a dos cops per aquests dos incidents

La vida personal de Shakira i els litigis amb Gerard Piqué encara ocupen portades a les revistes del cor. Malgrat això, aquests contratemps semblen no afectar la trajectòria discogràfica de la colombiana, que segueix treballant colze a colze amb artistes internacionals per arribar al més alt de les llistes d’èxits.

Tot i la determinació de la cantant, segons informa NacióManresa, la gravació de l’últim videoclip de Shakira i Ozuna a la capital del Bages no ha estat exempta de polèmica. La Policia Local de Manresa va haver d’intervenir en el rodatge per la irrupció d’una conductora beguda que va topar de ple amb la zona delimitada per al rodatge del videoclip.

No va ser l’únic incident que es va viure a la gravació, ja que el mateix cap de setmana, els Mossos d’Esquadra van haver de retenir un home que volia entrar per la força a la zona de seguretat. Malgrat les dues intervencions policials, la gravació va continuar i finalment es va poder rodar el nou videoclip de Shakira i Ozuna.

Segons unes cridaneres imatges que va emetre Telecinco, l’home que volia entrar a la zona de rodatge va arribar a demanar ajuda a la mateixa Shakira, afirmant que estava sent agredit pels agents dels Mossos d’Esquadra. Pel que fa a la conductora beguda, aquesta va donar un resultat positiu de 0,79 mg/l en aire espirat.