Dos anys de presó per amenaçar de mort i robar a un menor

El lladre acumula diverses sentències per robatori i haurà d'entrar al centre penitenciari.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un home ha estat condemnat a dos anys de presó pel jutjat penal 1 de la capital del Bages per robar un telèfon mòbil a un menor i amenaçar-lo de mort a Manresa. Els fets van passar el 22 de setembre de l’any 2018, a la zona del parc del Castell de Manresa, quan l’acusat, va abordar un grup de menors d’edat que estaven a la zona.

L’home els va demanar que deixessin el telèfon mòbil, però els menors es van negar. Aleshores, l’acusat es va posar la mà a la butxaca i va dir que «penso treure la navalla, a mi m’és igual matar-ne a un que a tres, acabo de sortir de la presó per homicidi». Davant la por de ser agredit, un dels menors li va entregar el telèfon, un iPhone 6, i el lladre va marxar del lloc dels fets.

La sentència, que l’home condemna a dos anys de presó per un delicte de robatori amb intimidació amb l’agreujant de reincidència, ha estat acceptada per conformitat de les diferents parts.

La suspensió de la condemna que havia demanat l’acusat ha estat denegada per la jutgessa, ja que l’home tenia antecedents per fets similars.