Diversos participants del projecte “Radars” visiten l’ampliació del Parc Central d’Igualada

El programa Radars, nascut des de la regidoria d’Acció Social per atendre les persones grans en situació de solitud no volguda

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El programa Radars, nascut des de la regidoria d’Acció Social per atendre les  persones grans en situació de solitud no volguda, ha organitzat una sortida per  conèixer l’ampliació del Parc Central d’Igualada i el Biollac. En aquesta ocasió,  un grup força nombrós de persones grans, acompanyades dels voluntaris, ha  gaudit d’un passeig per la nova zona enjardinada del parc, els entorns del llac, el parc infantil, les instal·lacions del skatepark i el pumtrack.  

Radars és un projecte comunitari impulsat per Serveis Socials de l’Ajuntament  d’Igualada on participa el Servei de Gent Gran i Dependència, Igualada Ciutat  Amiga de les Persones Grans, la Federació Catalana del Voluntariat Social, un  meravellós equip de voluntaris i tot un seguit d’establiments i serveis de la  ciutat.  

Un dels objectius de Radars és acompanyar i facilitar la participació de les  persones grans en les activitats i esdeveniments de la ciutat. Aquestes sortides  promouen, també, la coneixença entre les persones que hi participen i  provoquen estones d’alegria. 

Si voleu que el projecte Radars us truqui i us acompanyi en aquestes trobades,  podeu trucar al telèfon 630 929 885. El mateix telèfon també serveix per  inscriure’s com a voluntari o col·laborador del projecte. També podeu escriure a  radars@aj-igualada.net