La diada esportiva universitària de Manresa s’estrena amb un ple

La diada comptarà amb competicions en diferents modalitats esportives

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Més de 250 persones, entre comunitat universitària de Manresa i estudiants de cicles formatius de grau superior de la comarca (CFGS), participaran en la primera diada esportiva universitària, organitzada per l’Ajuntament de Manresa, la UManresa-FUB, la UPC Manresa i la JOVIAT. La diada tindrà lloc aquest dijous, 23 de març, a la zona esportiva del Congost. S’iniciarà a les 10.30 h amb l’acollida i distribució  dels paquets de benvinguda i finalitzarà a les 16.30 h amb un acte de lliurament de trofeus.

La diada comptarà amb competicions en diferents modalitats esportives, tant per equips com individuals. Així, d’una banda, tindran lloc els tornejos de bàsquet 3×3, futbol 7×7 i vòlei 4×4 i, de l’altra, una cursa de 3.000 metres i dues activitats dirigides amb suport musical i un altre de control postural/relaxació. Tots els equips són mixtos, sense distinció de gènere.

Les inscripcions per equips i per a la cursa ja estan tancades. El mateix dia de la diada es podran fer inscripcions per a les activitats individuals dirigides.

Aquesta és la primera vegada que el Campus Universitari de Manresa, integrat per l’Ajuntament de Manresa, UManresa-FUB i la UPC Manresa, suma esforços per promoure la pràctica esportiva entre la població universitària i de CFGS de la comarca. En aquesta ocasió, s’hi ha implicat també la JOVIAT, com a centre de formació professional superior vinculat a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

Els centres universitaris amb seu a Manresa fa temps que col·laboren, coordinats per la Regidoria d’Ensenyament i Universitats de l’Ajuntament de Manresa, en diferents àmbits, com la promoció de Manresa com a ciutat universitària, en l’organització d’esdeveniments de divulgació científica i en d’altres de suport a l’alumnat, com l’orientació professional i l’accés al món del treball.