Una diada esportiva convida a competir equips universitaris i de CFGS de centres del Bages

Avatar photo

S’hi podran inscriure equips mixtos de bàsquet, futbol i vòlei. També es podrà córrer en una cursa de 3000m i participar en activitats individuals dirigides.

L’Ajuntament de Manresa, UManresa-FUB, UPC Manresa i JOVIAT organitzen una diada esportiva universitària oberta a la participació d’equips mixtos d’estudiants, professorat i personal dels centres universitaris i de Cicles Formatius de Grau Superior del Bages. Serà el 23 de març de 2023, d’11 h a 16.30 h, a la zona esportiva del Congost (pista poliesportiva Maria Ciuraneta Sannicolas del complex Vell Congost, estadi de futbol, estadi d’atletisme i camps de vòlei-platja). El seu objectiu és promoure un espai de trobada i relació de les comunitats universitàries i d’estudis superiors de la comarca en un entorn de promoció d’un estil de vida activa i d’hàbits saludables.

La diada preveu competicions en diferents modalitats esportives, tant per equips com individuals. Així, d’una banda, es podrà competir en tornejos de bàsquet 3×3, futbol 7×7 i vòlei 4×4 i, de l’altra, córrer en una cursa de 3.000 m i participar en una activitat dirigida amb suport musical i una altra de control postural/relaxació. Els equips han de ser mixtos, amb membres femenins i masculins. La participació en les competicions per equips és incompatible amb la participació en les activitats individuals. Només es pot competir en una modalitat esportiva per equips. Es lliurarà una samarreta tècnica commemorativa de la diada a tots els participants, una bossa i una ampolla reutilitzable.

La quota de participació és de 2,5 € i és única per al conjunt d’activitats, independentment de les que es realitzin. Les inscripcions s’han de fer online a través d’aquest enllaç, abans del 21 de febrer de 2023. També es podrà fer una inscripció a les activitats individuals (cursa de 3.000 m i activitats individuals dirigides) el mateix dia de la diada a un preu per persona de 3€.

Aquesta és la primera vegada que el Campus Universitari de Manresa, integrat per l’Ajuntament de Manresa, UManresa-FUB i la UPC Manresa, suma esforços per promoure la pràctica esportiva entre la població universitària i de CFGS de la comarca. En aquesta ocasió, s’hi ha implicat també JOVIAT, com a centre de formació professional superior vinculat a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. Els centres universitaris amb seu a Manresa fa temps que col·laboren, coordinats per la Regidoria d’Ensenyament i Universitats de l’Ajuntament de Manresa, en diferents àmbits com la promoció de Manresa com a ciutat universitària, en l’organització d’esdeveniments de divulgació científica i en d’altres de suport a l’estudiantat, com l’orientació professional i l’accés al món del treball.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Lleida aprova el reglament del Nomenclàtor per a la denominació dels carrers

Notícia següent

Obert el termini per a les declaracions al Comú d’Encamp

Notícies relacionades