fbpx

“Contes per fer-se gran”, arriba a totes les escoles d’Igualada i de l’Anoia

Avatar photo

Forma part de l’acció 'Aules amb tracte' que té per objectiu treballar la negociació i resolució de conflictes

La Comissió Preventiva Intergeneracional de la Guia Territorial de Maltractament de la Gent Gran de l’Anoia, a través de la campanya ‘Tracta’m bé’, té com a objectiu estimular, entre els infants, valors i actituds de bon tracte cap a les persones grans.

Totes les escoles d’Igualada i comarca rebran un exemplar del conte “Contes per fer-se gran”, que forma part de l’acció “Aules amb tracte”. Aquest conte va adreçat als infants de Cicle Superior i té per objectiu treballar la negociació i resolució de conflictes.

“Contes per fer-se gran” és una publicació que recull quatre històries, protagonitzades per persones grans, al voltant de les quals, hi ha algun tipus de conflicte. A part d’aquest material, s’ha creat una proposta de treball per a Cicle Inicial “Un dia seré gran molt gran” i una altra, per a Cicle Mitjà “Un dia vaig ser petit, molt petit”. Les escoles poden trobar-les al Centre de Recursos Pedagògics de l’Anoia.

Aquesta iniciativa ha comptat amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, el Consell Comarcal de l’Anoia, el Consorci Sociosanitari d’Igualada, l’AFADA, la Fundació Sociosanitària Sant Josep i el Consell de la Gent Gran de l’Anoia.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Altafulla commemora el Dia Internacional de les Dones

Notícia següent

[BONES NOTÍCIES] Es podrà saber quan un càncer de pell es prepara per provocar metàstasi

Notícies relacionades