Dilluns, 22 d'abril de 2024
És notícia

Comencen les obres a la Carretera del Pont de Vilomara

Avatar photo

L’Ajuntament de Manresa inicia demà dimecres, 29 de novembre, la primera part dels treballs de senyalització horitzontal i vertical a la Carretera del Pont de Vilomara i carrers de l’entorn, una actuació que està inclosa dins la primera fase del projecte de millora de la mobilitat a carrer Sant Cristòfol i Carretera del Pont de Vilomara.

Els treballs consisteixen en la senyalització dels dos carrils en sentit únic a la Carretera del Pont de Vilomara, entre els carrers Viladordis i Sant Blai. Amb motiu d’aquests treballs a partir de demà es tancarà la Carretera del Pont de Vilomara en direcció descendent a l’altura de carrer Sant Blai, de manera que els vehicles que circulin per la Carretera del Pont de Vilomara provinents de carrer Sant Cristòfol es desviaran pel carrer Sant Blai.

L’actuació preveu també la senyalització del canvi de banda de la zona d’estacionament al carrer Pilar Bertran Vallès i la senyalització de zones de càrrega i descàrrega de mercaderies al carrer Sant Maurici número 85 i al carrer Roger de Flor número 45.

Els treballs es completaran amb el trasllat de les àrees de recollida de residus. Les àrees de residus del carrer Sant Maurici número 92-94 (rebuig, orgànica i envasos) i número 85 (paper i vidre) seran eliminades, i seran traslladades a una nova àrea de recollida de residus (rebuig, orgànica, envasos, paper i vidre) que estarà situada al carrer Pilar Bertran Vallès s/n. Així mateix, es reubicarà l’àrea de recollida de residus (rebuig, orgànica i envasos) de la Carretera del Pont de Vilomara número 114 al número 108.

Aquests treballs de senyalització formen part del projecte de reordenació de la mobilitat a l’àrea que conformen els carrers Sant Cristòfol, Viladordis, Carretera del Pont de Vilomara, Sant Blai i Joan Fuster, al barri de la Sagrada Família, que ha inclòs la construcció d’una nova vorera de quatre metres a la Carretera del Pont de Vilomara, entre els carrers Viladordis i Sant Maurici.

L’objectiu d’aquest projecte que es va presentar el setembre passat és el de pacificar i racionalitzar el trànsit amb carrils d’un sol sentit de circulació a les dues principals artèries que estructuren aquest sector (carretera del Pont de Vilomara i carrer Sant Cristòfol), a conseqüència de la posada en marxa de l’avinguda dels Països Catalans, que ha permès que els vehicles que fan trajectes llargs utilitzin aquesta nova via, així com les rondes, fet que propicia el guany d’espai destinat als vianants a dins del barri.

En el marc també d’aquest projecte, els propers canvis seran l’establiment del sentit únic al carrer Sant Cristòfol en sentit descendent (entre la Carretera Pont de Vilomara i el carrer Viladordis) i el doble sentit al carrer Viladordis (entre Sant Cristòfol i la carretera del Pont de Vilomara), que es preveuen per als dies 13 i 14 de desembre.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Enxampen dos lladres de la Bisbal que es dedicaven als furts en diversos pobles 

Notícia següent

La delinqüència a Sitges creix un 13% en un any marcat per l’alta afluència de visitants i turistes

Notícies relacionades