Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

El carrer de Cardenal Vives d’Igualada passarà a ser de doble sentit

Avatar photo

Permetrà que 4.000 vehicles deixin de creuar la ciutat cada dia per entrar o sortir d’Igualada

A partir de la setmana vinent, el carrer de Cardenal Vives passarà a ser de doble sentit, amb les obres d’enllaç de la ciutat amb la Ronda Sud aquesta via passarà a ser un dels punts d’entrada i sortida a la ciutat i s’hi podrà circular en dues direccions entre el passeig Verdaguer i el Rec. Miquel Vives, regidor de Mobilitat de l’Ajuntament d’Igualada ha explicat que la part d’obres que afecta el rec està a punt de finalitzar-se i es podrà reobrir, pròximament, la circulació. Per tenir a punt el carrer Cardenal Vives, aquest ja passarà a ser de doble sentit.

Vives ha destacat que en “els dies vinents s’informarà intensament d’aquest canvi d’aquest amb la col·laboració de la Policia Local, amb un marcat especial de la pintura viària i amb la presència a la zona d’agents cíviques”.

Vives ha destacat el canvi importantíssim per la nostra ciutat que suposarà aquest enllaç amb la ronda sud “que permetrà que 4.000 vehicles deixin de creuar la ciutat cada dia per entrar o sortir d’Igualada, alhora que convertirà el carrer de Cardenal Vives en una nova artèria de la ciutat que connectarà amb el nou Campus Universitari Salut, el Mercat de la Masuca i amb la Soledat”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Des d’Israel afirmen que la decisió de Colau reforça ‘extremistes, grups terroristes i antisemites’

Notícia següent

Andorra continua subvencionant els serveis de certificació electrònica

Notícies relacionades