Bacardit (Junts) es reivindica com l’única opció de vot útil a Manresa

Avatar photo

Volen transformar la ciutat i fer-li canviar el rumb erràtic de les darreres dècades

L’alcaldable de Junts per Manresa, Ramon Bacardit, s’ha reivindicat com l’única opció de vot útil pels manresans per transformar la ciutat i fer-li canviar el rumb erràtic de les darreres dècades. 

Manresa fa massa temps que recula en molts fronts, perdent posicions a Catalunya i baixant l’autoestima dels manresans. Ens mirem al mirall i no ens agradem, però hem de sortir de casa amb ganes de menjar-nos el món. Perquè els manresans som molt millors que no ens pensem. 

Per això el vot a Junts per Manresa és alhora un missatge d’urgència, d’esperança i d’oportunitat. De necessitat de canviar la dinàmica negativa per un cercle virtuós de prosperitat i autoestima. 

El vot a Junts és una opció que aposta per la convicció i la capacitat de lideratge del nostre equip. Per això demano confiança, la mateixa que tinc en els manresans. Perquè ens en sortirem Junts i farem una ciutat forta, ordenada, pròspera i cohesionada

 

Però, és que, a més, el nostre vot és útil per evitar que hi hagi governs que no ens portin pel rumb adequat

  • El primer, seria l’opció de tornar enrere, amb la involució que suposaria tornar al tripartit dels 16 anys d’ERC, PSC i Comuns que van desaprofitar els millors anys de prosperitat per deixar la ciutat endeutada i amb greus errades estratègiques. D’aquella època ens plora la criatura…. 
  • El segon govern possible seria el del “pacte de les penyores” entre ERC i Vila, partits que es deuen favors a nivell nacional, com l’Impulsem de Vila (un producte de PDECAT enfocat a debilitar Junts d’acord amb ERC) o el d’ERC i PSC que ja sabem fins on es deuen favors entre governs. 
  • El tercer govern seria el de les esquerres dogmàtiques entre ERC (que ja no parla mai de la C de Catalunya) i Comuns i la CUP (Fem). 

 

Aquestes opcions sempre passen per fer fora Junts del govern. En el fons són opcions immobilistes que no trauran Manresa del seu ensopiment ni resoldran els grans reptes que ha d’afrontar la ciutat. A Manresa només ens en sortirem si nosaltres som al govern i tenim l’alcaldia. No tenim cap penyora amb ningú. Ni a nivell local ni nacional

Perquè aquesta és la segona utilitat del nostre vot: som l’única opció per garantir un alcalde amb visió nacional. Que faci que Manresa es posi al capdavant dels reptes del país, que lideri les ciutats mitjanes de Catalunya per al reequilibri definitiu del territori i perquè defensi com a ciutat insigne catalana els drets del nostre poble. 

O és alcalde Bacardit o ho és Aloy. Aquesta és la tria. Si l’alcalde és Aloy ja sabem com continuarà la ciutat, si ho és Bacardit s’obre una finestra d’esperança i d’oportunitats. Som l’única alternativa per millorar la ciutat i enfortir el país. Junts ho farem possible!

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

12 + 15 =

Notícia anterior

La Patum creix amb múscul econòmic i propostes culturals per gaudir del Corpus

Notícia següent

Barnusells (PSC): “Us demano que m’acompanyeu per seguir transformant Granollers”

Notícies relacionades