Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

L’Associació Incòmoda exposa al Museu de la Pell d’Igualada fins al juliol

Avatar photo

L'exposició reflexiona al voltant del què és ser mare i les diferents maternitats possibles

El Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia acull l’exposició “Ser o no ser (mares),  comissariada per l’Associació Incòmoda, entitat guanyadora el novembre passat del premi Igual’ART amb el projecte “Incòmoda, revista homònima de l’associació que reflexiona a l’entorn de les diferents realitats femenines. 

El primer número de la revista va néixer l’any 2020 i ha cobert altres àmbits vinculats a la vida quotidiana, com són el món laboral, domèstic, sexualitats i la poca visibilitat de la dona en el  món de la ciència, la medicina i l’esport, entre altres. El quart número versarà i reflexionarà sobre les diferents maternitats possibles.  

 

La proposta expositiva se centra a analitzar i mostrar moments i estats vinculats al procés de  gestació, com són la precarietat davant el desig de ser mare, l’avortament, el concepte de mare, la violència obstetrícia, els períodes de cura relacionats amb els permisos laborals o com s’ha retratat el rol de la mare a la gran pantalla.  

La jornada d’obertura arrencarà amb la inauguració, a les 7 de la tarda. Seguidament hi haurà  una taula rodona a càrrec de Dones amb empenta, on hi participaran la Sílvia Aldabert,  Directora de l’Associació de Drets Sexuals i Reproductius, Mª José Giménez, Directora de  l’equip volant dels serveis socials de l’Ajuntament de Barcelona i mare monoparental per  adopció i Patrícia Carreño, artista plàstica, docent a l’escola d’art La Gaspar i mare lesbiana. La  jornada clourà a les 8 del vespre, amb una visita guiada a l’exposició. “Ser o no ser (mares)” es  podrà visitar fins al 16 de juliol. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Port de Tarragona tanca els primers 4 mesos de l’any amb xifres positives

Notícia següent

ERC vol que Manresa sigui una destinació referent del turisme cultural i sostenible

Notícies relacionades