Dimecres, 17 de juliol de 2024
És notícia

L’Ajuntament de Manresa inicia la selecció per a la segona brigada de barri

Avatar photo

La nova brigada farà tasques de manteniment al barri de la Balconada

imatge de la brigada de barri del Xup

L’Ajuntament de Manresa, a través de ProManresa, ha obert el període de selecció per formar part de la segona brigada de barri, un projecte que va néixer com a prova pilot el 2022 al barri del Xup i que enguany es desenvoluparà a la Balconada. Les persones interessades que hi vulguin optar han de residir al barri, tenir entre 18 i 29 anys i trobar-se actualment en situació d’atur.

Les sol·licituds es poden fer fins al 2 de maig a través del correu electrònic [email protected] o bé presencialment a les oficines de treball de ProManresa (plaça Cots 5-7) i també al punt d’atenció i orientació per a la recerca de feina del mateix barri de la Balconada (ubicat al local de l’Associació de Veïns i Veïnes), un servei de proximitat de ProManresa que obrirà els dimarts de 10 a 13 h.

El projecte de la brigada de barri es va iniciar l’any passat com a prova pilot al Xup, on els seus integrants van realitzar tasques de manteniment, pintura, arranjaments i reparacions, supervisats per un monitor, contractat per portar a terme aquesta tasca, que també es trobava en situació d’atur. La fórmula es repetirà ara a la Balconada. L’objectiu és que durant sis mesos les persones que formen part de la brigada puguin adquirir coneixements al mateix temps que tenen un contracte de treball i porten a terme accions de millora i rehabilitació al barri.

Està previst que les contractacions es puguin iniciar a mitjans del mes de maig. El projecte es porta a terme de manera coordinada amb l’Associació de Veïns i Veïnes i amb el personal tècnic del Pla de Desenvolupament Comunitari. Està subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

10 + sixteen =

Notícia anterior

Betim Budzaku: “Tenim molts esdeveniments de primera categoria que distingeix els serveis més prèmium”

Notícia següent
Cartell xerrades de la Casa d’Oficis de Mas Carandell

La Casa d’Oficis de Mas Carandell de Reus organitza noves xerrades

Notícies relacionades