Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

Aigües de Manresa inicia els treballs de reposició de la xarxa d’aigua potable a la carretera de Santpedor

Avatar photo

L’actuació s’està executant al tram entre la plaça Mallorca i la plaça Bonavista.

Aigües de Manresa ha iniciat les obres de reposició de la xarxa d’aigua potable a la carretera de Santpedor, entre la plaça Mallorca i la plaça Bonavista, una actuació que té una durada aproximada d’unes 12 setmanes i un pressupost de 295.550 euros. Aquesta setmana s’estan fent treballs previs –sense afectació al trànsit- que consisteixen en cales de prospecció de serveis. La setmana vinent arrenca el gruix de l’actuació, que causarà diverses afectacions al trànsit de vehicles i vianants.

Està previst que els treballs es facin en tres fases. La primera es posa en marxa dimarts vinent, 27 de juny, i afectarà la carretera de Santpedor, en el tram situat entre el carrer Menorca i el carrer Creu Guixera. La segona fase es preveu per al 17 de juliol i afectarà el tram de carretera entre el carrer Creu Guixera i el carrer Sant Antoni Maria Claret. La tercera i última fase engegarà el 29 d’agost i afectarà el tram entre el carrer Sant Antoni Maria Claret i la plaça Bonavista.

 

Afectacions de trànsit per la primera fase dels treballs

Dimarts 27 de juny arrenca la primera fase de treballs a la carretera de Santpedor, al tram situat entre la plaça Mallorca i el carrer Creu Guixera.

Durant l’actuació es tallarà el sentit de circulació de la carretera de Santpedor en direcció a la plaça Mallorca des del carrer Creu Guixera i es mantindrà el sentit de circulació en direcció a la plaça Bonavista. Els vehicles que circulin per la carretera de  Santpedor en direcció a la plaça Mallorca es desviaran pel carrer Creu Guixera (que s’ordenarà en sentit únic de circulació de carretera de Santpedor en direcció a carrer Llibertat), carrer Llibertat i carrer Doctor Trueta per accedir de nou a la carretera de Santpedor.

Es prohibirà l’estacionament en l’àmbit d’afectació de les obres (Ctra. Santpedor) i en els carrers Llibertat i Doctor Trueta per garantir el pas dels vehicles de transport públic de viatgers.
Els vehicles que circulin pel carrer Séquia i la plaça Mallorca es desviaran per la carretera de Santpedor en direcció a la plaça Bonavista. L’accés de vehicles al carrer Torras i Bages, passatge Dipòsits Vells i passatge Torras es farà des de la carretera de Santpedor provinents de la plaça de la Creu.

El servei Bus Manresa en la Línia 8 Perimetral-Estacions (direcció RENFE) es veurà afectat pels desviaments de trànsit establerts. Consulteu les afectacions del servei a través del web www.manresabus.com o bé al telèfon 93 875 71 50.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

six − one =

Notícia anterior

Mor un home ofegat a la piscina d’un club esportiu de Lleida

Notícia següent

El Port de Tarragona registra un augment de tràfics del 4,5% en els primers 5 mesos de l’any

Notícies relacionades