Acaba la 9a edició de la formació en mediació escolar organitzada per l’Ajuntament d’Igualada

El curs dona suport a projectes de convivència i promou la participació dels alumnes en les accions de sensibilització i gestió de conflictes

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Des del Servei de Mediació Comunitària de l’Ajuntament d’Igualada s’ha organitzat la 9a edició de la formació en “Mediació Escolar”. Les sessions de formació s’han reprès de manera presencial i amb molt bona resposta per parts dels alumnes. Enguany hi han participat divuit alumnes de 3r i 4rt d’ESO de l’IES Pere Vives i Vich i de l’escola Maristes d’Igualada.

Aquesta iniciativa té com a objectiu donar suport als projectes de convivència que es desenvolupen, i promou la participació d’alumnes mediadors/es en les accions de sensibilització i de gestió de conflictes als centres escolars.

Aquest projecte pretén impulsar accions de promoció de la cultura de la Pau i la prevenció de l’assetjament i la violència en infants i joves, des del Servei de mediació s’ofereix suport per a la gestió de conflictes, tallers de sensibilització i assessorament als centres escolars i a les entitats de lleure infantil juvenil que ho sol·licitin.

El Servei de Mediació Comunitària Municipal desenvolupa, des del 2009, projectes de promoció de la convivència ciutadana i ofereix un servei de mediació i gestió de conflictes en els àmbits veïnal, familiar, escolar, qüestions contractuals, associacions, incompliment d’ordenances i espai públic.

Per a més informació podeu contactar amb el Servei de Mediació Comunitària de l’Ajuntament d’Igualada ubicat a l’Espai Cívic Centre al telèfon 93 801 76 66 i al correu electrònic, mediacio@aj-igualada.net El projecte també és a les xarxes amb el perfil @mediacioigualada. El projecte té el suport de la Diputació de Barcelona des de la implementació del servei.