60 joves participen al torneig de futbol sala d’hivern ‘Viu el carrer!’

L’equip Combo la L van guanyador el torneig i cada participant ha rebut una targeta regal de Vic Comerç

La pista del parc Xavier Roca i Viñas va acollir el passat cap de setmana el torneig de futbol sala d’hivern “Viu el carrer!” amb una seixantena de participants. Un total de vuit equips, d’entre cinc i vuit participants de 16 a 29 anys, van participar en aquest esdeveniment que es va disputar amb dues lliguetes de quatre equips. Combo la L  va ser l’equip guanyador del torneig i cada participant va guanyar una targeta regal de Vic Comerç.

Durant tot el cap de setmana es van disputar un total de 15 partits, on el primer i el segon classificat de cada grup passava a jugar les semifinals per disputar la gran final. El regidor d’Esports, Titi Roca, destaca que el torneig ha estat una bona oportunitat per seguir fent salut de forma assequible i durant l’hivern. “Activitats com aquesta donen l’oportunitat de provar esports i després, si els agrada, seguir fent esport regularment”, afegeix Roca

Els equips participants van ser Casas Baratas, Combo la L, Chocolatins, FC Vic Catedral, Chuty Team 2022, Manchester Piti, Challenge Team i Els Canalons (equip mixt).