1r Torneig de Pàdel Solidari contra el càncer a Igualada

L’esdeveniment esportiu, organitzat per l’Associació Contra el Càncer a Igualada, tindrà lloc el pròxim 22 d’octubre

El pròxim dissabte, 22 d’octubre, l‘Associació Contra el Càncer a Igualada i el Pàdel Infinit han organitzat el primer torneig de Pàdel contra el càncer amb l’objectiu de col·laborar en la lluita contra aquesta malaltia.

L’esdeveniment esportiu solidari s’iniciarà a les 9 del matí al Complex Esportiu Infint. Fins a les 18.30 hi haurà 4 torns amb 24 places per cadascun d’ells.

La presentació del torneig s’ha fet a la compareixença municipal i ha comptat amb la presència de la tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Patrícia Illa; la coordinadora territorial a l’Anoia de l’Associació Contra el Càncer a l’Anoia, Èlia Gabarró i la presidenta de l’Associació d’Igualada, Esther Lòpez.

Iñña ha posat en valor “el caràcter solidari d’aquesta jornada esportiva que suma esforços amb l’Associació Contra el Càncer per recaptar fons per la investigació, una barreja perfecta de gaudir practicant esport a la ciutat i alhora fer-ho de forma solidària”. La regidora d’Esports ha animat a tots els afeccionats a aquest esport a participar-hi i a sumar-se a la inciativa i ha desitjat que sigui un èxit, ja que “els igualadins i igualadines responen quan es fan activitats esportives i solidàries com per exemple l’Alzheimer Race de fa unes setmanes que va ser un èxit total de participació.

Des de l’organització han explicat que amb la inscripció, a banda de col·laborar en la lluita contra el càncer, tots els participants rebran una samarreta tècnica, una bossa amb productes de parafarmàcia i fruita. També hi haurà premis pels guanyadors.