XXXI edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer

    El termini màxim de presentació dels treballs és el 30 de setembre

    El Premi de Periodisme Mañé i Flaquer arriba a la seva 31a edició aquest 2018. Els treballs que es podran presentar han de ser articles o reportatges signats amb nom o amb pseudònim i publicats a diferents medis com premsa diària o portals informatius a Internet entre l’1 de setembre de 2017 i el 31 d’agost de 2018. El termini màxim de presentació dels treballs serà el 30 de setembre. La participació es pot a través de correu electrònic (premis@torredembarra.cat) o a l’Ajuntament de Torredembarra (Plaça del castell, 8).

    Les dues categories del premi són comunicació local i periodisme turístic. La temàtica de la comunicació local és Torredembarra o Baix Gaià (sempre que Torredembarra hi surti suficientment referenciada) i té una dotació de 2000 euros. L’any passat es van presentar un total de 7 treballs d’aquesta categoria. Núria Batet, regidora de Cultura, ha comentat que “amb l’ampliació de l’edició del 2018, ja que fins ara només eren treballs de Torredembarra, esperem doblar el nombre de treballs de l’any passat”.

    Per la seva banda, la categoria de periodisme turístic accepta treballs de qualsevol dels àmbits de turisme i relatius a qualsevol indret del món. La dotació d’aquest premi és de 6000 euros i l’any passat s’hi van presentar 52 treballs. Una novetat d’aquesta categoria és que aquest any, l’Ajuntament encarregarà un treball periodístic remunerat sobre Torredembarra al guanyador/a. “Volem encarregar un treball sobre Torredembarra per tal que la localitat surti en un mitjà de comunicació d’àmbit català”, ha explicat Batet.

    Els membres del jurat està compost per la Coia Ballester, presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya; el Jordi Farré, director de la Càtedra Internacional URV d’Excel·lència en Comunicació; el Josep Maria Girona, exdirector de SER Catalunya; Juan Navarro, director de Comunicació de Repsol; i Sergio Vila-Sanjuán, coordinador del suplement Cultural de La Vanguardia.