XIX Trobada de motos clàssiques Sta. Oliva-El Montmell

  Aquesta es una trobada que ja és un clàssic a la nostra comarca, sent el lloc idoni per a intercanviar experiències i configurar un museu itinerant que transcorre pel Montmell ,sostre del Baix Penedès

  El dia 28 de maig, l’ajuntament del Montmell en col·laboració amb l’ajuntament de Santa Oliva, organitzaran la XIX Trobada de motocicletes clàssiques Sta. Oliva – El Montmell, en què efectuaran un recorregut per l’interior de la comarca del Baix Penedès fent unes parades programades en diferents llocs del recorregut.

  Aquesta es una trobada que ja és un clàssic a la nostra comarca, sent el lloc idoni per a intercanviar experiències i configurar un museu itinerant que transcorre pel Montmell ,sostre del Baix Penedès.

  RECORREGUT:

  Sortida desde Sta. Oliva (bar La Parada)- Llorenç del Pdès- St. Jaume dels Domenys-Pinedes Altes-La Moixeta-Aiguaviva Aiguaviva-La Joncosa del Montmell (Parada Esmorzar)-El Mirador del Pdès-Masllorenç-Rodonyà-Canferrer (refrigeri) Canferrer-Aiguaviva- Les Ventoses- Sta. Oliva ( final recorregut)

  PROGRAMA:

  – A les 8 del matí concentració al bar La Parada a l’Avda. Verge del Remeï de Sta. Oliva
  – Sortida a les 9h del matí.
  – L’esmorzar es fará al Cafè del Poble, a la Joncosa del Montmell.
  – El refrigeri será a Canferrer de la Cogullada
  – A les 13,30 hores arribada a Sta. Oliva i entrega de premis, a la moto més antiga, la millor restaurada i la millor conservada.

  REGLAMENT:

  – Hi podran participar totes les motocicletes,ciclomotors i vehicles amb sidecar matriculats abans del 1987 aquest inclòs.
  – En el moment de la inscripció s’haurà de presentar la documentació tècnica del vehicle.
  – Tots el vehicles hauran d’estar en bon estat de conservació.
  – S’haurà també de disposar de documentació, assegurança, llums, retrovisors, etc…
  – Els conductors i passatgers hauran de portar el casc reglamentari.
  – Velocitat de passeig: 50km/h.

  Preu d’inscripció: 5€.