Xip Xap reinventa el conte clàssic “Hamelín”

    La companyia lleidatana oferirà tres passis al Teatre Municipal Julieta Agustí entre els dies 27 i 29 de desembre

    Xip Xap reinventa el conte clàssic “Hamelín” aquest Nadal al Teatre Municipal Julieta Agustí. I és que la companyia lleidatana oferirà tres passis, a les 18.00 hores, entre els dies 27 i 29 de desembre en el marc de la programació de LaTemporada Lleida.

    Alguns clàssics tenen el poder de sobreviure al pas del temps i continuar oferint lectures que poden resultar completament contemporànies. Com Hamelín, un espectacle basat en un conte clàssic que manté viva una essència que és imprescindible explicar.

    Hamelín explica la misteriosa desgràcia d’una vila que ben bé podria ser la de qualsevol, on el veïnat veurà alterada la convivència de forma sobtada i dramàtica: la població es veurà envaïda per una plaga de rates i ningú sabrà d’on venen. O potser és que no arriben d’enlloc. I si sempre han estat allí?

    El preu de l’entrada és de 10 € i 6 €, la reduïda. Es recomana comprar-la anticipadament. A més, hi ha una abonament per als espectacles familiars per Nadal amb el qual per 10€ tens una entrada per a cadascun dels espectacles Hamelín + Amour (Teatre de la Llotja, 4 de gener, 18.00 hores).