Divendres, 29 de març de 2024
És notícia

El xef de L’Original Experiències Gastronòmiques participa a un concurs estatal

Avatar photo

Joan Llaberia es va presentar amb la creació “This is Cambrils”, una deconstrucció de suquet de rajada amb tàrtar de gadegang

El xef Joan Llaberia, del restaurant cambrilenc L’Original Experiències Gastronòmiques, va participar ahir a la final de la tretzena edició del Concurso Nacional de Pinchos y Tapas Ciudad de  Valladolid.

Llaberia es va presentar amb l’elaboració “This is Cambrils, una recepta basada en productes del mar amb una presentació molt marinera. Es tracta d’una deconstrucció de suquet de rajada amb tàrtar d’escamarlans i perles d’oli, crema d’eriçó, alga kombo fregida, fesols i allioli.

La tapa no va aconseguir premi però el fet de participar-hi ja és un èxit i una oportunitat per promocionar Cambrils com a destinació gastronòmica. És la primera vegada que un restaurant de Cambrils es presenta a aquest concurs, després que la tapa fos seleccionada d’entre gairebé 1.500. Cal tenir en compte que només 47 propostes de tot l’Estat van arribar a la final.

A més, cada restaurant seleccionat està agermanat amb un restaurant de Valladolid en el que durant tota una setmana la tapa s’oferirà als clients.

El concurs és professional i completa l’espai de cuines, escenari i jurat, amb zona expositiva. Enguany per primer cop s’ha convocat el concurs internacional amb presència de cuiners dels cinc continents.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Ajuntament de Vila-seca treu a licitació dos projectes per un valor de 302.000€

Notícia següent

Aquest diumenge comença “El Festival Més Petit de Tots” al Teatre El Magatzem

Notícies relacionades