Xavier Faura: “Del resultat d’avui dependrà el model de ciutat dels pròxims quatre anys”

  Xavier Faura ha fet una crida a la participació tant a les eleccions municipals com a les europees

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Xavier Faura, candidat d'ERC - Tortosa Sí a l'alcaldia. Foto: Cedida.
  El candidat a l’alcaldia per ERC-Tortosa Sí, Xavier Faura, ha fet una crida a la participació tant a les eleccions municipals com a les europees després de votar al col·legi electoral del Consell Comarcal del Baix Ebre. “Els ajuntaments són l’administració més propera a la ciutadania i del resultat d’avui dependrà el model de ciutat dels pròxims quatre anys”, ha manifestat Faura.
  L’alcaldable republicà ha anat al col·legi electoral acompanyat per la seua dona, Marta Cid; la presidenta de la secció local d’Esquerra i número 2 de la candidatura, Maria Jesús Viña i altres membres de la candidatura. Faura ha recordat també la importància de les eleccions europees. “És necessari un vot massiu sobiranista”, ha assenyalat.
  Finalment, el candidat d’ERC-Tortosa Sí ha fet un agraïment a totes les persones que avui fan possible la jornada electoral. “Agraïm la tasca dels presidents i vocals de les meses, apoderats, interventors, dels periodistes, etc., de tothom que avui fa possible que les eleccions es facin en plenes garanties”, ha dit Faura.