VII col·laboració entre la Coordinadora de Colles Castelleres i Repsol

  Enguany, és el setè any consecutiu que col·laboren

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Francesc Domènech, Josep Bertran i Inés Solé a l'acte de signatura del conveni. Foto: EF

  La Coordinadora de Colles Castellers de Catalunya i el Complex Industrial de Repsol han signat aquest matí un conveni de col·laboració entre les dues entitats per setè any consecutiu. La signatura ha tingut lloc a la Tarraco Arena Plaça (TAP), que és on aquest cap de setmana se celebrarà l’esperat Concurs de Castells, anomenat com “l’espectacle casteller més gran del món”.

  La col·laboració amb una dotació econòmica de 10.000 euros per part de Repsol serveix per finançar diferents activitats de la Coordinadora. Enguany, han estat un total de 3 grups d’activitats. Una d’elles són les sessions gratuïtes de l’activitat “Fem un castell” fetes a diverses escoles de Tarragona fins al 24 d’octubre de 2018. “Enguany hem fet un augment d’esforços a les escoles per apropar el fet casteller a la gent”, ha explicat Inés Solé, presidenta de la Coordinadora. També la VI Jornada de Bones Pràctiques de Gestió en el Món Casteller duta a terme a principis del juny a Granollers adreçada als equips directius de les colles. Finalment, la reedició del fulletó divulgatiu “Fem pinya” per adaptar-lo a la realitat actual. El fulletó posa relleu les bones pràctiques a l’hora de fer castells.

  Repsol i la Coordinadora fa molts anys que treballen conjuntament segons tres valors fonamentals que comparteixen les dues entitats: rigor, compromís i treball en equip. “La relació estreta i col·laborativa de les dues entitats serveix per fer valdre que la suma d’esforços és molt important”, ha assegurat la presidenta de la Coordinadora. Josep Bertran, responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol de Tarragona, ha afegit: “No només podem donar la dotació econòmica, sinó que tenim altres aspectes per posar a disposició de la Coordinadora”.