VÍDEO: Escala i salta en paracaigudes des d’una atracció de PortAventura

El britànic George King publica els vídeos a les seves xarxes socials.

Surten a la llum les proves que confirmen que el britànic George King va aconseguir el seu objectiu: escalar i saltar en paracaigues des del més alt d’una atracció del PortAventura.

La versió oficial del dilluns deia que els dos joves que van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra (King i un acompanyant que suposadament enregistrava els fets) havien estat interceptats durant la seva gesta. Ara, els vídeos publicats a les seves xarxes socials evidencien el contrari.

King va poder escalar l’atracció Red Force, situada al parc temàtic de Ferrari Land, i que té una alçada de 120 metres. El mateix protagonista explica en un text que acompanya el seu vídeo d’Instagram que ja fa temps que tenia ganes d’introduir-se al salt base, però que, fins ara, amb 22 anys, no havia pogut intentar-ho.

La sentència per als dos joves, acusats de violació del domicili jurídic per colar-se al parc d’atraccions el diumenge passat, és de quatre mesos de presó, i una multa de 4 euros diaris durant el mateix període, que es commuten per 2 anys sense cometre delictes a Espanya.