Via Pública de Torredembarra instal·la gronxadors adaptats als parcs infantils

    Totes aquestes actuacions han tingut un cost de 50.000 €

    La Regidoria de Via Pública i Manteniment de l’Ajuntament de Torredembarra ha dut a terme en les darreres setmanes un seguit d’actuacions de millora en parcs infantils principalment encaminades a fer-los més integradors. Per aquest motiu, s’han instal·lat gronxadors adaptats per a nens i nenes amb diversitat funcional motriu amb l’objectiu que tots els infants puguin gaudir de les zones d’oci i esbarjo pensades per a ells.

    Aquest tipus de gronxadors ja es poden trobar al parc de Cal Llovet, al Molí de Vent, a Sant Jordi i a la plaça Ultramar. El regidor responsable de Via Pública, Valeriano Pino, ha explicat que la intenció és anar instal·lant gradualment més gronxadors d’aquest tipus als parcs infantils del municipi. També ha comentat que s’ha optat per ubicar gronxadors adaptats en diferents zones (i no pas crear un únic parc d’aquesta tipologia) amb la voluntat d’integrar i potenciar que nens i nenes juguin junts en un mateix espai siguin quines siguin les seves capacitats, posant en valor el respecte a la diversitat.

    D’altra banda, la regidoria també ha instal·lat aquests dies tanques en dos parcs del municipi: el del Molí de Vent i el del carrer del Cap de Tortosa (a Marítima Residencial Nord).

    Totes aquestes actuacions han tingut un cost de 50.000 €.