Els veïns de Sant Joan confien que el servei d’autobusos arribi definitivament

    Segons el president de l'Assocació de Veïns, confien en la paraula de Pellicer

    Els veïns de la urbanització Sant Joan confien que, després de gairebé 20 anys demanant-ho, finalment el servei d’autobusos arribarà fins als seus carrers. Així ho ha expressat el president de l’Associació de Veïns, Juan Fe, qui assegura que confien que aquesta vegada sigui la definitiva. Actualment, Reus Transport està treballant per millorar el seu servei i ampliar-ho de manera que arribi fins a aquesta urbanització amb freqüència, després de les reiterades demandes dels veïns.

    “Fem una valoració molt bona”, diu Juan Fe. “Ho hem demanat durant molts anys i ara per fi arriba”, celebra el president. Com explica Juan Fe, “li hem de donar un vot de confiança a Pellicer perquè mai ens ha promès res”. Segons el president, durant les legislatures anteriors sempre els havien dit que ampliarien aquest servei i “després no han fet res”.

    Una alternativa viable

    Tot i això, encara no s’ha concretat quina serà “l’alternativa viable” de la qual parlava el regidor d’Urbanisme i el president de Reus Transport, Marc Arza, que s’adapti “als recursos disponibles per part de Reus Transport”. Segons ha apuntat el president de l’AAVV, encara no es coneix la data concreta en què es posaria en marxa el servei, però confien que “es tirarà endavant”, com li va confirmar Pellicer. Per la seva banda, l’alcalde va assegurar que s’ha treballat “per trobar la millor solució per atendre les demandes dels veïns de la urbanització Sant Joan”. En principi, es preveu que el bus pugui arribar regularment a la urbanització durant el proper mes de març.