Veí del Barri del Port de Tarragona, detingut per quarta vegada en dos anys per vendre droga

    El passat divendres la Guàrdia Urbana va detenir al Barri del Port de Tarragona un ciutadà egipci de 44 anys, veí del barri. Es tracta d’un individu reincident en vendre droga al seu domicili de la Part Baixa, ja que aquesta es la quarta detenció en menys de dos anys.
    Agents de paisà de la Unitat de Delinqüència Urbana (UDU) de la Guàrdia Urbana van estar vigilant el sospitós al seu domicili durant uns dies previs i van detectar moviments, entrades i sortides de clients que, en ser identificats, portaven i reconeixien haver comprat haixix. Així, divendres el van atrapar venent per la zona dels carrers Sant Josep i Smith i el van detenir.
    Aquest veí del Barri del Port ja havia estat detingut dues vegades per tràfic de drogues: una al carrer General Contreras i una altra a Sant Josep. A més, enguany ja havia estat arrestat al juny al carrer Rebolledo pel mateix delicte. Molt abans, en 2010, també havia estat detingut per maltractament.
    El tràfic de drogues és una de les queixes principals que tenen els veïns del Barri del Port. El passat dimarts, l’AVV del Port es va reunir conjuntament amb altres associacions veïnals amb els Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana a la Federació d’Associacions de Veïns Segle XXI on ja van ser informats que s’hi treballen, investiguen i controlen diversos casos.