La V Gimcana d’Edificis Modernistes de l’Arboç es farà en un nou format utilitzant una app mòbil

  Només cal instal.lar la nova aplicació “Turisme l’Arboç” que es podrà descarregar a l’app store o google play.

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  La VII Fira Modernista del Penedès comptarà també amb innovadores propostes. Una d’elles serà la participació  en la cinquena edició de la gimcana d’edificis modernistes de l’Arboç en un nou format. Es tracta d’una gimcana digital, inclosa en la nova aplicació (app) “Turisme l’Arboç”, que podreu descarregar en el vostre telèfon mòbil.

  El procediment per instal·lar la nova aplicació “Turisme l’Arboç” és molt senzill:

  Obriu el proveïdor de serveis de la vostra plataforma mòbil (app store o google play), escriviu “Turisme l’Arboç” en el cercador i, en primera opció, us sortirà l’aplicació turística de la vila, Instal·leu-la en el vostre telèfon mòbil. Cliqueu-la i veureu que una de les opcions o rutes proposades és “Gimcana Edificis Modernistes de l’Arboç”.

  Obriu la ruta i comenceu a jugar-hi per descobrir en quin indret es troba cada fotografia que us presenta l’aplicació i contesteu la pregunta que us proposa. Els punts a descobrir són correlatius, és a dir, fins que no trobeu el primer l’aplicació no us proposarà el segon. Quan arribeu a pocs metres del punt a localitzar, l’aplicació us avisarà i us formularà una pregunta. Si la responeu correctament automàticament, us proposarà un nou punt a cercar.

  La gimcana estarà operativa de les 12 h del dissabte fins a les 14 h del diumenge.

  Tots els participants que aconsegueixin acabar la gimcana s’han d’adreçar a l’Oficina de Turisme (Casa de Cultura) per tal que es pugui verificar i puguin entrar en el sorteig de fantàstics premis. El sorteig tindrà lloc el diumenge 15 a les 18 h a la plaça de la Vila.

   

  1r Premi: una nit d’hotel per a dues persones en una destinació nacional a escollir durant el 2018, gentilesa de Rasclet Viatges (av. del Penedès, 4).

  2n Premi: magní c àpat per a dues persones gentilesa de la Braseria La Mossegada (av. del Rei Pere I, 18) i una caixa de cava obsequiada per l’Ajuntament de l’Arboç.

  3r Premi: un dinar per a dues persones a l’Agrotast (de dilluns a divendres), gentilesa de CEVIPE, SCCL (ctra. de Banyeres, s/n).

  La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.