Una nena de 10 anys troba l’arracada de la Nana Negrita

    Mar Vilar la va trobar quan anava amb la seva cosina d'Alemanya pel carrer, qui l'ha avisa't que estaven buscant la joia

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    La Mar Vilar, de 10 anys, va trobar diumenge a la tarda l’arracada de la Nana Negrita. La joia es va perdre es va perdre en el moment en què el Seguici va donar el tomb per darrere la Catedral per preparar-se per sortir en Professó. Per aquest motiu, l’Associació de Portadors dels Nanos Vells de Tarragona va fer una crida a través del seu compte de Twitter per demanar la col·laboració de tots els tarragonins.

    La nena, que anava acompanyada de la seva cosina, la va localitzar a la zona entre el col·legi Estonnac i el Seminari la tarda del 23 de setembre, una estona abans de la sortida de la Professó. La Mar sabia que aquella peça corresponia a algun element del Seguici, però no de qui. Aquest dimarts al matí, la seva cosina, que viu a Alemanya, li ha enviat la notícia de la pèrdua i ha tornat la peça a Cultura, qui la retornarà a l’Associació de Portadors dels Nanos Vells de Tarragona.