Una grua mata a una persona en una construcció de Sant Just Desvern

    Part de l’estructura ha caigut sobre un edifici de tres plantes però cap veí ha resultat afectat

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
    Pla obert de l'edifici on ha caigut part d'una grua a Sant Just Desvern. Imatge del 10 de febrer del 2019. (Horitzontal)
    Una persona ha mort i una altra ha resultat ferida aquest diumenge al migdia en una construcció de Sant Just Desvern en caure parcialment una grua fixe. Segons els Mossos d’Esquadra, l’accident laboral ha passat a les 12.05 hores al carrer Major número 35, quan uns operaris estaven desmuntant l’estructura metàl·lica. Part de la grua ha caigut a sobre de dos treballadors, un d’ells ha mort i l’altre ha resultat ferit de poca gravetat i ha estat evacuat en una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques a l’hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí. Segons els Bombers de la Generalitat, la grua ha caigut a sobre un edifici de tres plantes però els vuit veïns que hi havia a l’immoble han sortit pel seu propi peu i cap d’ells ha resultat ferit. L’accident laboral s’ha comunicat al jutjat de guàrdia i al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
    Fins al lloc s’han desplaçat tres ambulàncies del SEM, 3 patrulles dels Mossos d’Esquadra i quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat.