Una exposició nadalenca al Centre cívic l’Estació a les portes del mes de desembre

  L’exposició està oberta des del dia 6 fins el 25 de novembre

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Un dels espais amb més visites del Vendrell és el Centre cívic l’Estació,  punt de trobada on es duen a terme diferents activitats de col·lectius de la vila. Una de les intencions dels seus responsables és aprofitar el passadís  del primer pis per donar a conèixer nous creadors, artistes i persones amb diferents inquietuds, principalment del Vendrell.

  Aquest cop és el torn de tres vendrellenques que han aportat les seves obres per aquest espai públic. Estem parlant d’Esperanza Medina i  d’un parell de joves que han unit les seves propostes creatives sota el nom de Monstres i flors. Elles són Verònica Navarro i Laura Rivero.

  El fruit d’aquesta col·laboració és una mostra amb més de 50 obres on es pot veure una gran varietat de treballs: des de quadres, caixes, mobles restaurats, arbres nadalenques, decoració nadalenca o diverses peces de ganxet. Aquesta és la primera vegada que aquestes artistes exposen al públic la seva obra. Aquesta és fruit d’un treball casolà, curós i detallista de persones interessades en ocupar el temps lliure en treballs manuals amb diverses tècniques i materials.

  L’exposició està oberta des del dia 6 de novembre fins el 25 d’aquest mes de novembre. L’horari per visitar-la és de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 15 a 21 hores al primer pis del Centre cívic l’Estació, que enguany compleix els seus primers 25 anys de vida.