Una empresària, una àvia i un jove són els protagonistes del vídeo electoral d’ERC Reus

Aquest diumenge s’ha publicat el primer vídeo d’una sèrie de 3 càpsules que centren els pilars fonamentals del programa electoral dels republicans

Captura del vídeo electoral d'ERC Reus

ERC Reus ha presentat el primer vídeo de campanya electoral centrat en el comerç amb Pilar Camarassa, una reconeguda empresària i propietària de l’emblemàtica merceria Fil i Cotó de Reus, com a protagonista.

En aquest document audiovisual, s’evoca al somni i a les ganes de construir un Reus millor. Així, el fil argumental volta entorn un escenari hipotètic on la candidata a l’alcaldia, Noemí Llauradó, guanya les eleccions municipals.

La producció audiovisual pretén posar en valor el lideratge econòmic que Reus té en els sectors comercials i industrials i també remarca que el lideratge comercial ha de ser impulsat potenciant la marca Reus, però també ha d’estar obert a noves fórmules socialment responsables, inclusives i compromeses amb la ciutat.

Pel que fa a les dues darreres projeccions, preveuen veure la llum a través de les xarxes socials d’ERC Reus (Facebook, Twitter, Instagram i Youtube) durant la setmana vinent.

Link disponible del primer vídeo aquí: https://youtu.be/PN34rxiyGvY