Una empresària, una àvia i un jove són els protagonistes del vídeo electoral d’ERC Reus

Aquest diumenge s’ha publicat el primer vídeo d’una sèrie de 3 càpsules que centren els pilars fonamentals del programa electoral dels republicans

0
615
Captura del vídeo electoral d'ERC Reus

ERC Reus ha presentat el primer vídeo de campanya electoral centrat en el comerç amb Pilar Camarassa, una reconeguda empresària i propietària de l’emblemàtica merceria Fil i Cotó de Reus, com a protagonista.

En aquest document audiovisual, s’evoca al somni i a les ganes de construir un Reus millor. Així, el fil argumental volta entorn un escenari hipotètic on la candidata a l’alcaldia, Noemí Llauradó, guanya les eleccions municipals.

La producció audiovisual pretén posar en valor el lideratge econòmic que Reus té en els sectors comercials i industrials i també remarca que el lideratge comercial ha de ser impulsat potenciant la marca Reus, però també ha d’estar obert a noves fórmules socialment responsables, inclusives i compromeses amb la ciutat.

Pel que fa a les dues darreres projeccions, preveuen veure la llum a través de les xarxes socials d’ERC Reus (Facebook, Twitter, Instagram i Youtube) durant la setmana vinent.

Link disponible del primer vídeo aquí: https://youtu.be/PN34rxiyGvY

FER UN COMENTARI