Un vigilant de seguretat agredeix dos nois homosexuals a Pacha La Pineda

  Així ho ha denunciat un dels nois agredits a través de les seves xarxes socials

  Imatge de Pacha La Pineda. Foto extreta de www.wololosound.com

  Un noi de Reus ha denunciat, aquest dimecres, a través de les seves xarxes socials, l’agressió d’un vigilant de seguretat de Pacha La Pineda a ell i al seu amic. Els fets van tenir lloc la matinada del dimarts al dimecres, vigília de dia festiu, quan el conegut local d’oci nocturn oferia una sessió festiva. L’agressió es va desencadenar quan els dos nois van entrar junts al lavabo.

  El testimoni d’un dels nois agredit per un vigilant de seguretat a Pacha La Pineda és dur. Aquest explica que la matinada del dimarts es trobava al local d’oci nocturn amb el seu amic quan es van disposar a anar al lavabo junts. En aquell moment, un vigilant de seguretat de la discoteca els va increpar. Els nois, espantats, van desallotjar el lavabo, però això no va aturar l’agressió del vigilant. El jove de Reus explica com van ser brutalment colpejats i assegura a través de les seves xarxes socials -on compta amb més de 12.300 seguidors- que “si no arribem a sortir d’allà, no sé què hauria passat”. Com recull el jove, ell i el seu amic van acudir al metge, on els van elaborar un informe mèdic, i han interposat una denúncia.

  Arran d’aquesta denúncia pública, s’ha desencadenat un gran moviment de solidaritat amb els dos nois i de rebuig a Pacha La Pineda pels fets ocorreguts, a través de les xarxes socials.

  Pacha La Pineda no tolera l’agressió

  Aquesta redacció també s’ha posat en contacte amb fonts de Pacha La Pineda que han assegurat que no poden tolerar aquest tipus d’actituds i agressions. Les mateixes fonts han manifestat que aquesta actuació violenta posa en perill la continuïtat del treballador a l’empresa.